Verjaardagsverrassing!

Zomaar uit het niets ontvingen we een mail via onze website. De mail was afkomstig van PSL United, de internationale fanclub van Park Seo Jun. Maar wie is die Park Seo Jun eigenlijk? Nou, daar kwamen we snel achter door even het internet op te gaan. Hij is namelijk een beroemde Zuid-Koreaanse acteur, bekend om zijn hoofdrollen in verschillende televisieseries. Zijn naam zei ons niet zoveel, maar als je zijn naam noemt in Thailand, dan kent bijna iedereen hem, vooral de jongeren. De meisjes begonnen zelfs te gillen en juichen toen ze zijn naam hoorden, want ze zijn allemaal fan van hem.

Hoe dan ook, de fanclub nam contact met ons op omdat 16 december de verjaardag is van Park Seo Jun, en ze wilden ons de gelegenheid geven dit met alle meisjes te vieren. Ze wilden elk meisje een paar schoenen geven, van het merk Skechers, en ons een feest laten houden om de verjaardag van Park te vieren. Dus eerst moesten we van alle meiden de schoenmaat opnemen en doorgeven, zodat de schoenen besteld konden worden. Op de dag dat de schoenen geleverd werden, hielden we een feestje met versieringen, taart en pizza. We hadden zelfs een banner waarop Park Seo Jun stond afgebeeld met Skechers-schoenen aan. Het feest was fantastisch; de meisjes waren dolgelukkig met hun nieuwe, luxe Skechers en vonden het heerlijk om samen te kletsen over die beroemde acteur.

Wat was dit een geweldig cadeau; de fanclub is fantastisch! Ze hebben met alles geholpen, van het bestellen van de schoenen, de versieringen, het ontwerp van de banner tot het uitzoeken van de pizza’s aan toe. En ze hebben alles betaald. Ik moet zeggen dat ik als persoon die overal middenin stond overweldigd was door alles; door het feit dat ze onze website hadden gevonden, doordat ze de meisjes écht konden helpen door ze een geweldige dag en een mooi cadeau te geven, en doordat ze tot het uiterste gingen om alles te laten slagen. We kunnen onze dankbaarheid niet in woorden uitdrukken. De fanclub heeft echt alle meiden een enorme glimlach op hun gezicht bezorgd.