Home

In Baan Phak Phing wonen Thaise meisjes in de leeftijd van 6 tot 18 jaar. Zo op het eerste gezicht is er niets bijzonders met hen aan de hand: ze spelen, lachen en maken ruzie net als alle andere meisjes op die leeftijd. Het feit dat zij nog zo in het leven kunnen staan is een wonder! Het zijn namelijk allemaal meisjes, die op jonge leeftijd zijn misbruikt.

Voor meer informatie ga naar Over Ons.

Sponsor een gezin

De zorg voor de meisjes in Baan Phak Phing is volledig afhankelijk van donaties. Het project Baan Phak Phing bestaat uit drie “gezinnen”: drie huizen waar elk maximaal 10 meisjes wonen in verschillende leeftijden , samen met hun drie á vier “moeders” (leidsters).

Het ‘sponsor een gezin programma’ voorziet in de kosten van voedsel, kleding, opleiding en veilige huisvesting. Als je beslist om deel te nemen aan dit sponsorprogramma word  je aan een van de drie gezinnen gekoppeld. Elke 3 maanden ontvang je een update over de meisjes  in jouw gezin, naast de algemene nieuwsbrief  die 4 x per jaar verschijnt.

Jouw €5 per maand betaalt de kleding voor één meisje
Jouw €15 per maand betaalt de therapie voor één meisje
Jouw €30 per maand betaalt de opleiding voor één meisje of
jouw €45 per maand betaalt de huisvesting, internet, gas en elektra

Jouw donatie of het nu groot of klein is, zal de meisjes in het gezin de mogelijkheid voor een nieuw leven geven.

Sponsor een gezin

Projecten

Zoals u zich wel voor kunt stellen bestaat het werk in Baan Phak Phing niet alleen uit het zorgen voor de meisjes zelf. De huizen waar ze in wonen moet onderhouden worden, de auto’s waar ze mee naar school gebracht worden moeten veilig zijn en ze hebben computers nodig waar ze hun schoolwerk mee kunnen doen, etc. Om aan het doel van Baan Phak Phing te kunnen voldoen willen we zorgen voor veiligheid en alle benodigdheden die nodig zijn voor de meisjes. Wilt u zich daar ook voor inzetten? Dat kan door één van de projecten te ondersteunen.

Projecten

Nieuws

Binding Love Project

Spreuken 3:3 ‘Moge liefde en trouw je nooit verlaten, wind ze om je hals, schrijf ze in je hart.’ In het najaar van 2021 is een kleine groep vrijwilligers in Harderwijk begonnen deze spreuk werkelijkheid te maken. Eén keer per maand worden ‘upcycled’ sjaals, van tweedehands kleding, gefabriceerd voor de verkoop in de lokale kerk …

Contact