Een gevulde koelkast

Wat Park Seo Jun en een groep meisjes gemeen hebben? Dat is een vraag die om een goed antwoord vraagt. Net als andere beroemdheden heeft Park Seo Jun een grote fanclub. En die fanclub stuurt uit naam van hem cadeaus naar fans en mensen die het moeilijk hebben, overal ter wereld. En dus ook naar Baan Phak Phing.

Vorig jaar ontvingen de meisjes gave, nieuwe schoenen, echte Skechers, ter ere van Park Seo Juns verjaardag. Deze keer kregen we een paar nieuwe koelkasten, ter vervanging van de oude die versleten waren en veel energie slurpten. En die koelkasten mochten we nu ook nog eens vullen met allerlei lekkere producten. Dit was ter ere van de dag waarop Park Seo Jun zijn debuut maakte, op 12 augustus.

Toen we de meisjes vertelden over deze nieuwe gift van Park Seo Jun waren ze erg opgetogen. Ze vroegen zich af wat het precies zou zijn. We lieten ze de ijsjes en de producten van Bibigo zien – een bekend Koreaans bedrijf dat etenswaren maakt – en die wilden ze graag allemaal proeven. Het ijs aten ze direct op omdat het een vrije dag was en erg heet was. Dat was enorm verfrissend!
Voor een van de gezinshuizen bestond het ontbijt de volgende dag uit dumplings van Bibigo. Die vonden ze erg lekker.

Het valt niet in woorden uit te drukken hoeveel deze cadeaus voor ons betekenen. Het feit dat er mensen zijn die hun uiterste best doen om onze meisjes te helpen is fantastisch! We voelen ons erg bemoedigd en geliefd!