Dank je wel, Christine!

Christine Overeem aan de linkerkant met haar teamleden van Heart to Heart Thailand.

In 1987 vertrok Christine Overeem naar Thailand om samen met haar collega Heidi, Baan Phak Phing (Schuilplaats) op te zetten; een thuis voor misbruikte meisjes. Vele meisjes vinden daar een veilige haven. In 2018 heeft Christine het werk overgedragen aan de Thai staf onder wiens leiding de meisjes in goede handen zijn. Tot 2020 bleef Christine als bestuurslid bij Stichting Baan Phak Phing Nederland verbonden.

Onze dank aan iemand die zulk baanbrekend werk verricht heeft, is moeilijk te verwoorden. Christine, dank je wel voor je passie, onophoudelijke inzet, en liefde voor deze meiden, en voor de goede samenwerking met de stichting in Nederland. Als oprichtster zal jouw naam altijd aan Baan Phak Phing gekoppeld zijn.

Inmiddels is er een nieuw werk voor haar geboren: Heart to Heart Thailand. Samen met 3 anderen delen zij de visie om leiders te discipelen, te trainen en te zien ontwikkelen zowel in de Thai als de internationale communiteit. Dit gebeurt door coaching, debriefing, Bijbelstudies en gebedsbediening aan te reiken. Ook willen zij hiermee de lokale kerk ondersteunen waar mogelijk.