cropped-bpp_logo-1-2.png

Televisies

Televisies

Afgelopen april/mei schreven wij het volgende stukje:
“De meisjes en de staf zaten heerlijk tv te kijken toen ze ineens een knal hoorden en de tv meteen uitging. Iedereen was enorm geschrokken. De staf ging kijken wat er aan de hand was en het bleek dat de tv ontploft was. Het was al een oude televisie, nog met zo’n dikke achterkant. Doordat het nu zomervakantie is en de meisjes thuis zitten doordat Corona hier ook weer de ronde doet, kijken ze wat vaker televisie. Toen de tv stuk ging baalden ze dan ook flink, want nu kijken ze filmpjes via de laptop van één van de moeders en dat is een heel klein en onduidelijk scherm.
We willen heel graag een nieuwe televisie kopen, want zo´n ontploffing willen we niet nog een keer meemaken. Eén van de andere huizen heeft ook nog zo´n oude televisie, dus die willen we ook graag vervangen. Twee nieuwe televisies kosten bij elkaar 230,- Euro. Helpt u mee?”
In augustus kregen we het geweldige bericht dat er een donatie binnen was gekomen voor de televisies. Jullie kunnen je misschien wel voorstellen hoe dankbaar de meisjes waren. Het is een genot om te zien dat ze nu een mooi formaat televisie hebben met een heel mooi helder scherm. Wij willen bij deze nogmaals onze dank uitspreken naar de sponsor.

Give Now!

$15 per month will pay for clothing for one girl
$35 a month will pay for education for one girl
$60 per month will pay for the cost of housing, internet and utilities
$100 per month will pay for food for one girl

Geef Nu!

€15 per maand betaalt de kleding voor één meisje
€35 per maand betaalt de opleiding voor één meisje
€60 per maand betaalt de huisvesting, internet, gas en elektra
€100 per maand betaalt voor voedsel voor één meisje