Projecten

Nieuwe Laptops

Het is bijna zover! Twee meisjes zijn bijna klaar met hun vooropleiding en gaan volgend schooljaar naar de universiteit. Zij zullen dan in de buurt van school op kamers gaan en alleen in de weekenden en vakanties thuis komen. Een hele grote stap naar volwassenheid en zelfstandig worden. Voor hun opleiding hebben zij beiden hun eigen laptop nodig.

We hebben 600,- Euro per laptop nodig, dus in totaal 1.200,- Euro.

Wilt u een bijdrage leveren om deze aanschaf mogelijk te maken?

Financiën 100%

Sponsor dit project

 

 

Nieuwe Wasmachine

Alhoewel alle meisjes leren om hun was met de hand te doen, is er toch een wasmachine nodig voor de grotere was, zoals handdoeken en beddengoed. Daarnaast gebruiken ze altijd de centrifuge om hun handgewassen kleding sneller te laten drogen. Op dit moment is de wasmachine een echt oud wrak en nodig toe aan vervanging. Helpt u mee een nieuwe wasmachine aan te schaffen voor de meisjes?

Kosten voor een nieuwe wasmachine zijn zo’n 340,- Euro

Financiën 0%

Sponsor dit project

 

 

Nieuwe Ventilatoren

Al meerdere malen zijn de plafond ventilatoren van één van de huizen gerepareerd, maar het houdt een keer op. Ze zijn nu echt aan het eind van hun latijn en toe aan vervanging. Door de warmte in Thailand kunnen de meisjes niet zonder een ventilator slapen, dus we zouden het heel fijn vinden om ze een goede nachtrust te geven door nieuwe ventilatoren op te kunnen hangen voor hen. Helpt u mee?

We hebben 10 ventilatoren nodig die ongeveer 60 Euro per stuk zijn, dus een totaal van 10 x 60 Euro = 600 Euro

Financiën 0%

Sponsor dit project

 

 

Nieuwe Klerenkasten

Alle meisjes hebben hun eigen klerenkast, waarin ze hun eigen kleding en persoonlijke spullen in op kunnen bergen. Op dit moment zijn er veel klerenkasten die al heel oud zijn en bijna uit elkaar vallen. Repareren of opknappen lukt niet meer, want dat is al te vaak gedaan. Daarom zouden wij graag nieuwe klerenkasten voor de meisjes willen aanschaffen. Helpt u mee?

1 klerenkast kost 110 Euro en we hebben 12 klerenkasten nodig, dus een totaal van 1.320,- Euro

Financiën 0%

Sponsor dit project

 

 

Computer Onderhoud

Door de tijd heen worden computers trager en hebben dan een upgrade nodig. Door een simpele upgrade kan een computer al een stuk sneller worden en beter functioneren en weer een paar jaar langer meegaan. Maar een computer heeft geen lang leven zoals wij mensen en moet dus op den duur ook vervangen worden. Naast dit alles willen we ook gebruik maken van legale programma’s op de computers waar je dan dus ook netjes voor moet betalen. Naast de computers zijn er ook printers nodig om het huiswerk van de meisjes te kunnen printen en om het kantoorwerk goed te laten functioneren. Kortom, het is van groot belang dat wij de financiën hebben om dit alles op peil te houden en hebben we per jaar ongeveer 1.100,- Euro nodig.

Helpt u mee om de computers up to date te houden voor Baan Phak Phing?

Financiën 0%

Sponsor dit project

 

 

Nieuwe Bureaus

We hebben een aantal bureau’s die nodig aan vervanging toe zijn, want sommigen vallen van ellende bijna uit elkaar. We hebben voor zowel de 3 kantoren van de stafleden als voor de computers van de meisjes waar ze hun huiswerk maken nieuwe bureau’s nodig. We hebben 10 bureau’s nodig. Per bureau zijn de kosten gemiddeld  150,- Euro, in totaal hebben we 1.500,- Euro nodig!

Helpt u mee om nieuwe bureau’s aan te schaffen?

Financiën 50%

Sponsor dit project

 

 

Nieuwe Matrassen

Om lekker te kunnen slapen heb je een matras nodig en het liefst een goede. Als de matrassen al heel oud en versleten zijn dan is ook het slaapcomfort ver te zoeken. Voor alle bedden in Baan Phak Phing hebben we hoognodig nieuwe matrassen nodig, zodat iedereen weer goede nachten kan maken en fris en fruitig kan opstaan. Helpt u mee?

We hebben in totaal 38 nieuwe matrassen nodig. Deze kosten per stuk 115 Euro. We hebben dus in totaal 38 x 115 Euro = 4.370,- nodig.

Financiën 100%

Sponsor dit project

 

 

Brandveiligheid

Om te voldoen aan de wettelijke eisen voor brandveiligheid hebben wij een aantal aanpassingen moeten maken. Er is een bedrijf geweest die advies heeft uitgebracht en meteen ook een brandveiligheidstraining heeft gegeven. We hebben brandblussers, rookmelders en een brandladder geïnstalleerd. Bij elkaar heeft deze actie 700,- Euro gekost.

Financiën 0%

Sponsor dit project